Natuurlijk voor het gezin.nl

Passion ™

Inspirerende Samenstelling
Geschikt bij:

Als het leven een saaie routine van verplichtingen aan het worden is dan helpt dōTERRA Passion™ je ware passie te (her)ontdekken. Passion™ laat gevoelens van verveling en desinteresse verdwijnen door gevoelens van opwinding, passie en blijdschap weer op te wekken.

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • verspreidt een opbeurend aroma
  • bevordert zelfvertrouwen en mentale kracht
  • onderdeel van de dōTERRA Aroma Therapie lijn

mix van pure oliën

lekker makkelijk!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

De werking van Passion™ voor...

Het lichaam

DōTERRA Passion™ is onderdeel van de dōTERRA Aroma Therapie lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de mentale gezondheid. Voor ondersteuning bij lichamelijke ongemakken en klachten verwijzen we graag naar de oliën die niet behoren tot de Aroma Therapie lijn. 

De lijn van dōTERRA AromaTouch™ bestaat uit doTERRA Passion™doTERRA Console™doTERRA Motivate™, doTERRA Cheer™, doTERRA Peace™ en doTERRA Forgive™.

.

De geest

Mis je een goede reden om je bed uit te komen? Nadert je energie, enthousiasme en zelfvertrouwen, het nulpunt? Kan je het gevoel van passie nauwelijks nog herinneren? Ook iets goeds kan op den duur (te) voorspelbaar en saai worden. DōTERRA Passion™ helpt het vuur in je weer aan te wakkeren. Doe eens iets anders, iets geks of iets engs. Zing eens hardop, dans in het openbaar of spring uit een vliegtuig. Met dōTERRA Passion™ vindt je de moed om iets nieuws te proberen, en de vreugde over je bestaande zegeningen te herontdekken. 

Door drukte worden we serieuzer en leven we steeds meer in patronen. Beetje bij beetje verliezen we onze nieuwsgierigheid en spontaniteit  We gaan in de overlevingsstand en verdoven ons gevoel en emoties. Met dōTERRA Passion™ worden we er aan herinnert dat er in leven meer is dan verplichtingen. Het stimuleert en geeft moed om onze angsten onder ogen te zien, risico’s te durven nemen en de zelf opgelegde beperkingen ter discussie te stellen. Passion™ stimuleert je weer écht te leven door te leven vanuit je passie.  

DōTERRA Passion™ bevordert passie, inspiratie, vertrouwen, creativiteit, expressie, vreugde en spontaniteit

Belangrijke negatieve emoties waarbij dōTERRA Passion™ kan ondersteunen zijn: zelfontkenning (niet doen wat je het liefste doet), verslagenheid, angst, afwijzing en plichtsgetrouw. 

Gebruik Passion™

Gebruik drie tot vier druppels in een diffuser

1 of 2 druppels  aanbrengen op het lichaam (e.v.t. verdunt met gefractioneerde kokosolie)

Eén druppel in je handpalmen wrijven, kommetje van je handen om je neus maken en inhaleren

Aandachtspunten voor Passion™

Bij gebruik op een gevoelige huid, op de huid van kinderen of tijdens de zwangerschap op de huid dan de olie altijd verdunnen (1:1 of meer) met een draagolie zoals gefractioneerd Kokosolie. 

Verdun Passion™ bij inhaleren tijdens de zwangerschap ook altijd in een diffuser of met een draagolie zoals gefractioneerd Kokosolie.

Aromatische beschrijving

Kruidachtig warm en vol

Ingredienten

Damiana, Gember, Jasmijn, Kaneel, Kardemom, Kokos, Kruidnagel, Sandelhout en Vanille 

De producten van doTERRA vervangen geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning worden ingezet. Overleg het gebruik van essentiële oliën van doTERRA met je arts bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie. 

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Workshops

MAG IK JOU BINNENKORT OOK ALLES VERTELLEN OVER WAT ESSENTIËLE OLIË VOOR JOU EN JE GEZIN KUNNEN BETEKENEN?

De komende maanden geef ik door heel Nederland Workshops. Deze zijn informatief, praktisch en altijd gezellig. Bovendien zijn alle workshops gratis