Natuurlijk voor het gezin.nl

Dit zijn wij...

familie de Boer

Even voorstellen...

Wij zijn Kim en Erwin en samen met onze dochter (Lotte) en zoon (Jelte) zijn wij zeer enthousiaste dōTERRA gebruikers. Daarnaast zijn wij de gezichten achter Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Kim was de eerste die kennis maakte met de essentiële oliën van dōTERRA. Door een aantal unieke ervaringen op zowel fysiek als mentaal vlak was het voor haar direct duidelijk: dit was dé manier om invulling te geven aan een gezonde leefstijl 

Niet lang hierna merkte we dat door onze positieve ervaringen en ons enthousiasme steeds meer mensen interesse in dōTERRA kregen en na gebruik ook dezelfde voordelen ervaarden. De beslissing om zelf als dōTERRA Wellness Advocaat aan de slag te gaan, was toen door Kim snel gemaakt. Een unieke mogelijkheid om nog meer mensen kennis te laten maken met deze prachtige producten.

Na anderhalf jaar (en ongelofelijk veel mooie ervaringen) heeft Kim via Natuurlijkvoorhetgezin.nl heel veel mensen kunnen helpen en een enorme vaste klantenkring opgebouwd. Ook heeft zij vele andere mogen inspireren om hetzelfde te gaan doen waardoor er ondertussen een geweldig team van dōTERRA Wellness Advocaten is ontstaan die  op allerlei vlakken samenwerken. Mede hierdoor kan ook Erwin zich, naast zijn baan in de financiële sector, steeds meer bezig houden met dōTERRA en Natuurlijkvoorhetgezin.nl.

Nu kunnen we samen onze kennis en ervaringen delen met klanten, therapeuten en ons dōTERRA team met als doel: zoveel mogelijk mensen de voordelen van de unieke producten van dōTERRA laten ervaren en zo bijdragen aan een gezonder en gelukkiger (gezins)leven op een simpele, effectieve en natuurlijke manier.

Daarnaast sluiten de visie en doelstellingen van dōTERRA volledig aan bij wat wij als gezin belangrijk vinden. Eigen inkomen kunnen genereren door mensen direct en indirect te helpen hun zelfredzaamheid op verschillende gebieden te vergroten. 

We zijn dankbaar en trots dat we onderdeel zijn van de dōTERRA organisatie en kunnen bijdragen aan de positieve impact die met deze producten wordt gemaakt.

Changing the world one drop, one person, one community at a time

Vrolijke groet, Kim & Erwin

erwin en kim bulgarije kasteel
Kim & Erwin
Km in lavendelveld bulgarije
dōTERRA lavendelveld Bulgarije
Plamer Nikolov
Plamen Nikolov, manager distilleerderij “Esseterre" Bulgarije
Km in lavendelveld bulgarije
dōTERRA lavendelveld Bulgarije
kim in praktijk
Kim in de praktijk "Natuurlijkvoorhetgezin.nl"
Kim met David Stirling
David Stirling, founding executive, CEO and chairman of dōTERRA
kim en erwin kopie
dōTERRA reis Bulgarije 2019

Contact

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2020 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Nieuwe producten, aanbiedingen,tips en acties

Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief