Natuurlijk voor het gezin.nl

Maart Acties

Pak je voordeel!

Op deze pagina staan de acties voor de maand Maart. 

Door gebruik te maken van de maandelijkse acties kun je jouw dōTERRA collectie voordelig uitbreiden of aanvullen. Je krijgt namelijk veel korting en/of gratis producten bij een bestelling.

Kom je er niet helemaal uit of wil je weten wat voor jou persoonlijk de voordeligste manier is om te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je heel graag verder.  

Nieuwe klanten aanbieding

100 pv-punten actie

Bestel je deze maand voor de eerste keer en heeft jouw bestelling een totale waarde van tenminste 100 pv punten, dan ontvang je maar liefst GRATIS 50 pv-punten op je account om zelf producten van te kunnen bestellen. Zo bestel je volgende maand bijvoorbeeld gratis de Balance én de Wild Orange én de Lemon van deze punten.

Of wat dacht je van Stronger én de Thinker én de Steady uit de dōTERRA Kids Collectie. Dit is echt een super actie omdat jij helemaal zelf kiest waar je de producten aan uit geeft!

Daarnaast ontvang je bij een 100 PV bestelling ook nog eens GRATIS de Cedarwood olie twv €14,50. Deze olie is zeer ontspannend voor lichaam en geest, daarom is deze olie heel fijn in te zetten voor de nacht gecombineerd met bijvoorbeeld Lavendel. Ook ondersteunt Cedarwood bij infecties van de lucht- en urinewegen of ter voorkoming hiervan.

Lees hier alles over dōTERRA Cedarwood.

+

Tip

Wil je iemand een voordeel account cadeau doen? Bijvoorbeeld je moeder? Dan ontvangen zowel jij als je moeder allebei 50 PV-punten. Wil je hier gebruik van maken? Stuur mij dan even een berichtje, dan help ik je hierbij en ontvangt je moeder ook nog eens de dōTERRA Cedarwood (15ml) cadeau. Of je houdt de Cedarwood lekker zelf…dat mag natuurlijk ook 😉.

Vaste klanten aanbiedingen

125 pv-punten actie

Bestel je deze maand voor 125 pv punten, dan ontvang je deze maand GRATIS de dōTERRA Ravintsara (5ml).

Voor velen is Ravintsara een nieuwe olie aangezien deze nog niet los te verkrijgen is. De olie is afkomstig van bomen uit Madagaskar en heeft een mild, fris en verkwikkend aroma die zachter is dan de vergelijkbare eucalyptusolie. 

Voor het lichaam: de olie is oa antibacterieel, antiviraal en slijmoplossend. Je zet de olie o.a. in bij virale infecties, vermoeide spieren en verkoudheid. 

Voor de geest: wanneer je de olie vernevelt in de difusser helpt het de mist van de hersenen weg te nemen en versterkt de motivatie doordat de olie unieke energiegevende eigenschappen kent. Combineer Ravintsara met essentiële oliën als Romeinse Kamille, Copaiba, Eucalyptus of Rozemarijn om een verkwikkende atmosfeer te bevorderen.

Siberian Fir

Ontvang de hele maand Maart 10% korting op de dōTERRA Siberian Fir (15ml). Een olie met een verfrissende, houtachtige geur die bekend staat om zijn kalmerende, ontspannende en aardende eigenschappen.

Hier vind je meer informatie over dōTERRA Siberian Fir.

Verkoopprijs  € 28,33 – 10% = € 25,50  (met 22 PV-punten)

Voordeelprijs € 25,22 – 10% = € 19,13  (met 19,8 PV-punten)

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Nieuwe producten, aanbiedingen,tips en acties

Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief