Natuurlijk voor het gezin.nl

doterra Bestellen

whoehoe!

Leuk, je gaat voor natuurlijke ondersteuning!

DōTERRA producten bestellen kan met het bestelformulier op deze pagina en indien nodig helpen we graag bij je (eerste) bestelling. Ook kun je altijd contact opnemen voor persoonlijk advies of als je vragen hebt hoe jij zo voordelig mogelijk een bestelling kan doen. Voor het gemak kun je hier een prijslijst openen, de laagste prijs (groothandel) is de prijs met een voordeel account: 

Wanneer je bestelling is verwerkt, verloopt deze verder rechtstreeks via dōTERRA. Zij regelen de verzending en de betaling, hierover ontvang je een email. Uiteraard mag je ons altijd benaderen voor vragen. 

De producten worden na ontvangst van jouw betaling normaliter na 2-3 dagen geleverd. 

Bestellen met 25%korting (Voordeel account)

Wanneer je direct of de komende 12 maanden meerdere dōTERRA producten wil bestellen, is het voordelig om een Voordeel account te nemen (kosten € 24,25 incl. BTW en administratiekosten). Je krijgt dan per direct 1 jaar lang 25% korting op al je bestellingen zonder enige (bestel) verplichting. Op deze website gelden voor jou dan de lagere Voordeelprijzen. 

Wanneer je een enrollment kit (voordeelkit voor nieuwe klanten) kiest ontvang je voor het 1e jaar GRATIS een Voordeel account. 

Uiteraard ben je nooit verplicht een Voordeel account aan te schaffen. In dit geval gelden de reguliere Verkoopprijzen zoals op deze website staan vermeldt. 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn standaard  € 8,47 incl BTW. Bestel je na je eerste bestelling online en doe je mee aan het dōTERRA Loyalty Reward Programma (LRP) dan krijg je van elke bestelling 7 spaarpunten (ongeveer € 7,-)terug. Deze punten kun je bij een volgende bestelling inzetten als korting. De verzendkosten zijn dan dus eigenlijk gratis.   

Loyalty Reward Programma (LRP)

Wil je het maximale halen uit je Voordeel Account, neem dan deel aan het LRP programma van dōTERRA. Hiermee spaar je voor gratis producten, gratis verzending en profiteer je van ongelofelijke acties. Lees hier alles over het LRP programma

Voorwaarden, privacy en disclaimer

Bestelformulier

Check bij elke bestelling ook altijd even de pagina ‘Handig om te bestellen’. Hier vind je een overzicht met spulletjes die het gebruik van jouw oliën zoveel makkelijker, effectiever en leuker maken (LET OP DEZE PAGINA IS ZEER BINNENKORT BESCHIKBAAR)

Contact

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019-2023 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Nieuwe producten, aanbiedingen,tips en acties

Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief