Natuurlijk voor het gezin.nl

Co-Impact Sourcing ®

Gedeelde waarde creëren

DōTERRA werkt met een Co-Impact Sourcing® plan. Het plan richt zich op het verhogen van de kwaliteit van het leven voor individuen en hun families. Dit gebeurd door het verbeteren van de infrastructuur, toegang tot schoon water, medische zorg en andere hulpprogramma’s.

Wanneer dōTERRA op zoek is naar sourcingpartners, wordt juist gekozen voor die locaties waar kan worden bijgedragen aan verbeteringen voor de betrokken partners, de sociale economie en het milieu, terwijl er essentiële oliën van de hoogste kwaliteit worden geproduceerd .

Veel van de essentiële oliën komen uit ontwikkelingslanden, dus dōTERRA bevindt zich in een unieke positie om een ethische toeleveringsketen te bouwen en te onderhouden, die de behoeftige plattelandsgemeenschap ten goede komt.

Vaak worden ervaren boeren, oogsters, telers en destilleerders van essentiële oliën in ontwikkelingslanden onderbetaald of uitgebuit, waardoor hun kans om de armoede te ontvluchten beperkt blijft. 

Co-Impact Sourcing® levert de handvatten die nodig zijn om deze families en gemeenschappen uit de armoede te tillen en economische ontwikkeling te bieden.

Hiermee helpt dōTERRA hele gemeenschappen een (betere) nieuwe norm te realiseren. 

Contact

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019-2023 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Nieuwe producten, aanbiedingen,tips en acties

Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief