Natuurlijk voor het gezin.nl

Disclaimer

Deze website is informatief van aard en de verstrekte informatie op deze websites wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast. 

De beheerder neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de posts die worden gedaan door derden op de website, Facebook en Instagram pagina van Natuurlijkvoorhetgezin.nl. 

Deze website is niet bedoeld om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De informatie die geplaatst word op de website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. 

Iedereen die aan een ziekten of verwondingen lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.

Ondanks dat de producten van dōTERRA zuiver zijn bestaat er een mogelijke wisselwerking tussen medicijnen en essentiële oliën. Een mogelijke bijwerking is een versterking van de bijwerking van de medicijnen. 

Let met name in de zwangerschap en bij gebruik van bloedverdunners goed op welke olie veilig te gebruiken is. Hiervoor kun je naast deze webside ook bijvoorbeeld het Modern Essentials Boek of de Modern Essentials app gebruiken. Uiteraard kun je ook je arts raadplegen. 

Luister in alle gevallen goed naar je lichaam!

Contact

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019-2023 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Nieuwe producten, aanbiedingen,tips en acties

Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief