Natuurlijk voor het gezin.nl

Forgive ™

Vernieuwende Samenstelling
Geschikt bij:

Het frisse, houtachtige aroma van dōTERRA Forgive™ helpt om emoties van boosheid en schuldgevoelens tegen te gaan en bevordert de bevrijdende gevoelens van tevredenheid, opluchting en geduld.

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • rustgevend en opwekkend aroma
  • stimuleert positieve gedachten
  • onderdeel van de dōTERRA Aroma Therapie lijn

mix van pure oliën

lekker makkelijk!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

De werking van Forgive™ voor...

Het lichaam

DōTERRA Forgive™ is onderdeel van de dōTERRA Aroma Therapie lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de mentale gezondheid. Voor ondersteuning bij lichamelijke ongemakken en klachten verwijzen we graag naar de oliën die niet behoren tot de Aroma Therapie lijn. 

De lijn van dōTERRA AromaTouch™ bestaat uit doTERRA Forgive™doTERRA Motivate™, doTERRA Cheer™, doTERRA Peace™, doTERRA Console™ en doTERRA Passion™.

.

De geest

Draag je een last steeds maar zwaarder wordt? Zou je deze last  het liefste gewoon los kunnen laten zodat je niet meer wordt belemmerd door schuldgevoelens en boosheid? Dit kan door je jezelf en anderen te vergeven.

Wie moeite heeft met zichzelf en andere te vergeven wordt veelal cynisch, gaat vaak uit van het slechte in de mens in plaats van het goede en geeft vaker een ander de schuld van situaties waarin men zich in begeeft. 

Forgive™ laat inzien dat het in het leven niet draait om goed of fout. Het leven is een continue proces waarbij van misstappen van zichzelf of een ander geleerd kan worden zolang deze vergeven kunnen worden.  

Als je klaar bent om te (leren) vergeven dan helpt doTERRA Forgive™ je bitterheid en vijandigheid naar andere los te laten. Ook herinnert het ons te vergeven en vergeten waardoor je echt met je leven door kunt gaan. 

DōTERRA Forgive™ bevordert acceptatie, vertrouwen, begrip, het emotioneel los kunnen laten, vergeving, en heeft een opbeurende werking.  

Belangrijke negatieve emoties waarbij dōTERRA Forgive™ kan ondersteunen zijn: schuldgevoel, kritisch, boosheid, verbittert, medelijden, oordelen, schaamte en verlies.

Aromatische beschrijving

Kruidachtig, fris, houtachtig, bosachtig

Ingredienten

BergamotCipres, Citronella, JeneverbesMirreLevensboom, Spar en Tijm

Gebruik Forgive™

Gebruik drie tot vier druppels in een diffuser

1 of 2 druppels  aanbrengen op het lichaam (e.v.t. verdunt met gefractioneerde kokosolie)

Eén druppel in je handpalmen wrijven, kommetje van je handen om je neus maken en inhaleren

De producten van doTERRA vervangen geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning worden ingezet. Overleg het gebruik van essentiële oliën van doTERRA met je arts bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie. 

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Workshops

MAG IK JOU BINNENKORT OOK ALLES VERTELLEN OVER WAT ESSENTIËLE OLIË VOOR JOU EN JE GEZIN KUNNEN BETEKENEN?

De komende maanden geef ik door heel Nederland Workshops. Deze zijn informatief, praktisch en altijd gezellig. Bovendien zijn alle workshops gratis