Natuurlijk voor het gezin.nl

Balance™

Aardende Samenstelling
Geschikt bij:

Een subtiele combinatie essentiële oliën die dankzij hun aardende eigenschappen harmonie, rust en een gevoel van ontspanning bevorderen. 

Met dōTERRA Balance™ breng je emoties in balans en bevorder je positieve gevoelens door het warme en vredig aroma.

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • verlicht gevoelens van angst en spanning 
  • bevordert gevoel van rust en evenwicht
  • stimuleert ontspanning en harmonie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

De werking van Balance™ voor...

Het lichaam

DōTERRA Balance™ kan helpen bij het harmoniseren van de verschillende fysiologische systemen van het lichaam zoals de hormoonhuishouding en het zenuw-, ademhaling-, zintuigen-, bloedsomloop- en spijsverteringsstelsel.

Door de harmoniserende werking op onder andere de hormoonhuishouding is Balance™ ook een uitstekende olie om in te zetten bij opvliegers. 

De Balance™ mix geeft verlichting bij rugpijn en hernia. Maar ook ondersteuning bij krampen, slijmbeursontsteking (bursitis) en stuiptrekkingen.

Balance™ kan helpen ten behoeve van de samenwerking tussen de twee hersenhelften (hersenintegratie).

Er zijn ook positieve ervaringen waarbij Balance™ ondersteuning gaf bij de behandeling van ALS, epileptische aanvallen en Lupus.

.

De geest

Het warme, houtachtige aroma van dōTERRA Balance™ creëert een gevoel van rust en welzijn. Deze perfecte mix van essentiële oliën biedt een aantrekkelijke geur die rust en ontspanning bevordert. 

Spar, een van de oliën in dōTERRA Balance™, werd gebruikt door indianen om gezondheids- en spirituele redenen en wordt nu nog steeds gebruikt om harmonie in lichaam en geest te brengen. Ho Wood, Blue Tansy en Blue Chamomile kunnen angstige gevoelens verlichten, terwijl Frankincense een aardende, balancerende werking op emoties heeft. Balance™ helpt te aarden en leert ons te leven in het hier en nu. Het is dé olie om overactieve kinderen (en volwassenen 😉 te ondersteunen bij het vinden van rust en balans gedurende de dag. 

Balance™ versterkt de connectie tussen de bovenste en onderste chakra’s wat belangrijk is waneer men veel denkt, praat of er op een andere manier mentaal veel van je gevraagd wordt. 

Balance™ is uitermate geschikt voor degene die de connectie met zichzelf kwijt is of hier bewust voor kiezen. Zij vertonen veelal vermijdend gedrag en hebben vaak moeite in beweging te komen om hun dromen waar te maken. Balance™ herinnert ons aan onze werkelijke dromen en behoeften, helpt om in het hier en nu te blijven en bevordert focus op de belangrijkste doelen zodat deze ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Balance™ helpt innerlijke kracht te vinden en te aarden waardoor we onze dromen en ideeën kunnen waarmaken. 

DōTERRA Balance™ bevordert gevoel van evenwicht, geaard, innerlijke kracht, energie en zelfverwerkelijking.

Belangrijke negatieve emoties waarbij dōTERRA Balance™ kan ondersteunen zijn: niet gegrond, niet verbonden, boosheid, verdriet, verwarring, onstabiel en  verantwoordelijkheid mijdend. 

Tip: Balance™ ondersteund ook goed bij hyperactiviteit, stemmingswisselingen en bij een jetlag.

Aromatische beschrijving

Warm, fris, hout, bos, zoet 

Ingredienten

Frankincense, Blue Tansy, Spar, Amferboom, Blauwe Kamillebloem en Osmanthus in een basis van gefractioneerde kokosolie

Gebruik Balance™

Gebruik drie tot vier druppels in een diffuser

1 of 2 druppels  aanbrengen op het lichaam (e.v.t. verdunt met gefractioneerde kokosolie)

Eén druppel in je handpalmen wrijven, kommetje van je handen om je neus maken en inhaleren

De producten van doTERRA vervangen geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning worden ingezet. Overleg het gebruik van essentiële oliën van doTERRA met je arts bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie. 

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Workshops

MAG IK JOU BINNENKORT OOK ALLES VERTELLEN OVER WAT ESSENTIËLE OLIË VOOR JOU EN JE GEZIN KUNNEN BETEKENEN?

De komende maanden geef ik door heel Nederland Workshops. Deze zijn informatief, praktisch en altijd gezellig. Bovendien zijn alle workshops gratis