Natuurlijk voor het gezin.nl

AromaTouch ™

Massage Samenstelling
Geschikt bij:

Essentiële oliën worden veel gebruikt bij massages. Met dōTERRA AromaTouch™ krijg je een unieke samenstelling die massagetechnieken versterkt met behulp van speciaal geselecteerde rustgevende essentiële oliën. 

De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • vermindert spanning en stress
  • rustgevende en ontspannende werking
  • geeft massageolie een extra verzachtende aroma
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

De werking van Aroma Touch™ voor...

Het lichaam

De dōTERRA AromaTouch™ is zeer geschikt voor een massage ten behoeve van het kalmeren en herstellen van het lichaam. Deze mix is uitstekend ter verlichting van spierpijn, spierspanning maar ook bij hoofdpijn kan AromaTouch™ goed helpen.

Daarnaast helpt het weefsel dat geïrriteerd is te verzachten zoals letsel aan de gewrichtsbanden. En kan het voor zacht weefsel ontstekingsremmend werken. 

Bij ontsteking van de gewrichten die veroorzaakt wordt door reumatische aandoeningen, verwondingen of bacteriële infectie (artritis) kan dōTERRA AromaTouch™ worden ingezet vanwege de ontstekingsremmende en krampstillende werking

De essentiële oliën in de dōTERRA AromaTouch™ hebben eigenschappen die een een gezonde bloedsomloop ondersteunen. Zo kan het bijvoorbeeld ook goed helpen bij een hoge bloeddruk.

.

De geest

Door gevoel van spanning en angst verstijft ons lichaam en daarmee ook onze geest en het hart. Hierdoor is het lastig open te staan voor andere mensen en nieuwe ervaringen. Het leven wordt op deze momenten vaak ervaren als moeilijk, lastig en zwaar terwijl het leven natuurlijk niet is verandert. Wij zijn zelf degene die mentaal verkrampen, niet meer in staat te ontspannen en onvoldoende kunnen relativeren met als gevolg nog meer gevoel van spanning of angst. 

Aroma Touch™ helpt de geest te relaxen waardoor het hart weer kan worden geopend voor nieuwe contacten en ervaringen. Het bevordert mentale flexibiliteit en acceptatie van de dingen zoals ze zijn. Hierdoor durft en kan men (weer) in beweging komen en in balans meegaan in de flow van het leven. 

DōTERRA Aroma Touch™ bevordert ontspanning, balans, open geest en open hart en mentale flexibiliteit. 

Belangrijke negatieve emoties waarbij dōTERRA Aroma Touch™ kan ondersteunen zijn: mentale spanning en stress, inflexibiliteit en het onvermogen te ontspannen. 

Aromatische beschrijving

Bos, fris, mint, zoet, vrouwelijk

Gebruik AromaTouch™

1 of 2 druppels  aanbrengen op het lichaam (e.v.t. verdunt met gefractioneerde kokosolie)

De producten van doTERRA vervangen geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning worden ingezet. Overleg het gebruik van essentiële oliën van doTERRA met je arts bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie. 

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Workshops

MAG IK JOU BINNENKORT OOK ALLES VERTELLEN OVER WAT ESSENTIËLE OLIË VOOR JOU EN JE GEZIN KUNNEN BETEKENEN?

De komende maanden geef ik door heel Nederland Workshops. Deze zijn informatief, praktisch en altijd gezellig. Bovendien zijn alle workshops gratis