Natuurlijk voor het gezin.nl

Recensies

leuke en handige verhalen van dōTERRA gebruikers

Hoewel we erg enthousiast zijn over de oliën, konden we ons eigenlijk niet voorstellen dat onze zoon van 5 bij een bovenste luchtwegen infectie geen pufje nodig zou hebben. Wetend hoe benauwd hij was… 

We hebben de diffuser naast de bank neergezet met Breathe erin, en On Guard verdund onder zijn voeten gesmeerd. Hij is 5 dagen ziek geweest, waarin hij totaal maar 2 of 3 pufjes nodig heeft gehad! Voor ons gevoel omdat de diffuser dan leeg was en we die niet op tijd bijgevuld hadden (midden in de nacht). 

Geweldig!

Marlou

Na een workshop over de etherische oliën was ik overtuigd dat ik dit moest proberen voor mijn passievolle zoontje van 2 jaar die ‘s nachts vaak onrustig is. Kim gaf mij goed advies en ik bestelde oa Balance en Lavendel voor in de diffuser. 

Door een fout met de post duurde het een tijdje voor het pakje kwam, maar toen Kim erachter ging kon ik het snel ophalen bij een postpunt. En toen kon het feest beginnen! 

Gisteravond twee druppels lavendel aan het hoofdeind van het bed van mijn zoontje en een paar druppels balance in de diffuser en we hebben een heerlijke nacht achter de rug met uren achter elkaar slaap! 

Ik ga verder experimenteren met ook rolletjes voor op zijn rug en voetjes, ben benieuwd!

Charlotte

Al jaren word ik lekgeprikt door muggen. 

Sinds een maand smeer ik ze meteen in met lavendel en de volgende ochtend zijn ze bijna niet meer te vinden. 

Heerlijk geen grote open gekrapde plakkaten meer!

Evelyn

Goh waar moet ik beginnen. Eigenlijk al heel veel mooie Doterra ervaringen. 

Lavendel: Deze zet ik aan voor het slapen gaan voor de kinderen en ze slapen beide heerlijk. Ik neem het met ons mee voor de baby als zij ergens anders haar middagdutje gaat doen en slaapt ook heerlijk. Lavendel zet ik ook in tegen jeuk van muggen, ben hier allergisch voor en het verlicht direct – deze olie was ook mijn reddingsmiddel tijdens de zwangerschap aangezien ik geen DEET spullen mocht gebruiken. 

Breathe: Werkt perfect bij alle verstopte neusjes in huis! Met Tangerine en Lime erbij ruikt het ook heerlijk in huis. 

On Guard: Een klein wondermiddeltje. Ik maakte mij zorgen met alle griepverschijnsels en buikgriep dat heerste. On Guard dag en nacht aan zodra ik iets merkte van hoesten of misselijkheid bij iemand en de symptomen bleven daarbij (dus niet overgeven of keelpijn wat anderen hadden) en de kleinste onder ons, heeft uiteindelijk niks gekregen. 

Geranium: Mijn huid ruikt heerlijk en voelt heerlijk aan sindsdien ik een paar druppels door mijn huid crème doe idem dito voor mijn haar. 

Wij zijn er heel blij mee in huis!

Anoniem

Verleden week, kennis gemaakt met de essentiële oliën van doTerra tijdens een workshop, natuurlijke luierdoekjes maken bij Kim Antons in Almere. Wat een leuke workshop en met veel enthousiasme, en kennis van zaken, gegeven door Kim. 

Tijdens het maken van de doekjes werd ons veel vertelt over de werking van de oliën en naarmate de avond vorderde werden we steeds enthousiaster over de oliën en hun specifieke werking. Aan het eind van de avond mochten we allemaal een klein flesje met olietjes mee naar huis nemen om uit te proberen. Met grote nieuwsgierigheid een oliemix gekregen, om lekker te kunnen slapen. Vol vertrouwen de olie gebruikt en……geslapen als een roos!! 

Afgelopen dinsdag kennis gemaakt met de natuurlijke thuisapotheek op basis van oliën, die ga ik zeker uitproberen in mijn gastouderopvang en privé. Volgende week ook nog een luiercrème maken en ik moet zeggen, het smaakt naar meer. 

Wil je ook kennis maken met de essentiële oliën van doTerra dan zal ik jullie zeker aanraden om contact op te nemen met Kim.

Marlies

Gisteren had ik zoiets bizars; uit het niets kreeg ik enorme koliekachtige krampen in mijn buik. Ik kon helemaal niets meer en dacht er zelfs aan voor de eerste keer in mijn leven de huisartsenpost te bellen. Toch maar eerst een beetje Digestzen op mijn buik gesmeerd en een druppel in een glas water opgedronken en ongelofelijk; na 10 min verlichting en binnen een half uur klachtenvrij! De anijslucht zorgde er meteen voor dat ik rustig werd en een gevoel over mij heen kreeg dat het goed zou komen. Eigenlijk ben ik nog perplex!

Ik hoop dat iedereen gaat inzien wat deze natuurproducten voor je kunnen doen en een beetje van de chemische troep afraken. Ik heb alleen maar successen met de oliën. Zelfs met zware griep. Daar ben ik nu al 2x behoorlijk snel vanaf gekomen. Ik merk dat ik steeds eerst denk: “welke olie zou ik nu in kunnen zetten voor dit probleem?” Tot nu toe heb ik eigenlijk alles met oliën opgelost de afgelopen 1,5 jaar.

Miranda

Ik ben in blijde verwachting van ons eerste kindje. ‘S nachts werd ik gek van onrustige benen en van de jeuk op mijn buik. Sinds ik Lemongrass op mijn kuiten masseer en Lavendel op mijn buik heb ik nergens last meer van. Ik ben net nieuw in de wereld van de oliën maar heb er nu al heel veel baat bij. Het boek is echt een hele fijne leidraad maar anders weet Kim ook wel raad te geven bij vragen. Dank je wel Kim voor deze verantwoorde verslaving.

Mariska

Ik had het zeker 5 keer per jaar blaasontsteking en kreeg hiervoor antibiotica. Ik hoorde toen via via over de Doterra olie. Ik gebruik nu een jaar dagelijks de On Guard en Lemongrass en ben heel tevreden, geen blaasontsteking weer gehad!

Gretha

Toen Kim met de olie aankwam, had ik zo mijn bedenkingen maar omdat ik altijd erg licht slaap probeerde ik het toch. 

Al snel merkte ik verschil maar dacht dat het wel toeval moest zijn. Toen ben ik gestopt met de olie….na 2 minder goede nachten ben ik toch maar weer gaan smeren! Inmiddels gebruik ik dagelijks mijn “slaapmix” en slaap dieper waardoor ik meer uitgerust wakker word.

Erwin

Onze dochter van 3 jaar was al maanden een angst voor spoken aan het ontwikkelen. Het begon met 100 keer per avond roepen naar ons; “Mamaaaa, ik ben bang”. Tot midden in de nacht krijsend wakker worden van angst. Badend in het zweet, trillend tegen ons aan kruipen. Er kwam zelfs een moment dat zij zelfs niet meer alleen naar het toilet durfde te gaan. Telkens moest er iemand mee naar de gang om de lamp aan te doen en dan bij haar te blijven, tijdens het plassen. We hebben van alles geprobeerd: haar gevoel serieus nemen en geruststellen, negeren, proberen af te leiden, erover praten samen… niets werkte…. 

Totdat Kim ons wees op de oliën van Doterra. De Lavendel icm de Sinaasappel deed ons meisje al veel beter slapen ’s nachts. Geen 10 keer per nacht er meer uit hoeven. Maar de angst voor spoken bleef. Toen kwam Kim met Serenity aanzetten. Op de eerste dag dat ik de olie in huis had, smeerde ik alvast stiekem een klein beetje op het shirt van mijn dochter, om haar te laten wennen aan de geur. Zij reageerde er goed op. Binnen 2 dagen zagen wij een enorm verschil. Ze benoemde de angst voor spoken nog nauwelijks. Vanavond was de doorbraak voor haar. Zij moest naar het toilet en liep gewoon regelrecht naar het toilet, zonder “blik of blozen”. Totaal geen angst of onzekere houding. 

Wat zijn wij blij dat wij deze olie hebben mogen ontdekken. Al met al heeft deze transformatie slechts een week geduurd!

Eva

Al mijn leven lang vaak koortsuitslag. Wanneer ik het nu voel opkomen breng ik gelijk pure Melaleuca aan op mijn lip. Als ik er snel genoeg bij ben verdwijnt het gelijk of binnen een paar dagen. Er komt geen blaar meer op mijn lip. 

Ook slaap ik veel beter met de Lavendel onder mijn voeten!

Hilly

De oliën zijn volop in gebruik in ons huisje . Gisteren nog, we hadden iets verkeerd gegeten. Met zijn allen misselijk. 1 druppel digestzen (ZenGest) en het was gekalmeerd en het was nog lekker ook. 

Op mijn bureau op het werk staat de diffuser ook constant op met vooral citrusgeuren. Hoe vaak ik van klanten al heb gehoord dat het hier zo lekker ruikt en dat ze het gevoel hebben in de sauna te zijn.

Thaisa

Zelf heb ik de Breath thuis, het hele gezin heeft er plezier van! Als ze ook maar even verkouden zijn en lekker beginnen te hoesten doe ik een paar druppels op een doekje of kussen en de kinderen en wij als volwassenen hebben er profijt van! En het ruikt een stuk fijner dan al chemische spullen van de drogist! 

De On Guard ruikt super fijn en het helpt heel goed, ik heb het zelf een periode onder mijn voeten gesmeerd vorig jaar en dat hielp zeker aangezien ik met kindjes werk en altijd wel iets mee neem.

Sanne

Ik gebruikte voorheen YL olieën maar ben nu al een tijdje bezig met de Doterra olieën. 

Laatst met de hitte hadden we enorme last van muggen- en aangezien ik allergische reacties krijg van de meeste muggenbeten- houd ik onze kamer muggenvrij. 

Nu werd ik ‘snachts wakker van een enorme jeukende hand/arm en ik wist meteen dat ik gestoken was. Na de halve nacht op jacht te zijn geweest zonder de mug te pakken te krijgen (met een zaklamp om baby en manlief niet wakker te maken), ben ik weer gaan liggen waarna ik de rest van de nacht ongeveer 5 keer meer gestoken was. 

De volgende nacht werd ik weer een aantal keren gestoken, weer een slapeloze nacht. Aangezien ik hem nog steeds niet kon vinden, heb ik de nacht erna Terrashield gesprayd in de hoop dat we niet gestoken zouden worden. 

En wonder boven wonder werkte het! Ik ben geen enkele keer gestoken die nacht! De volgende ochtend zag ik de muggen (er waren er 2) rondvliegen en heb ik ze eindelijk kunnen doden. Geen slapeloze nachten meer door muggenbeten dankzij Terrashield.Tot nu toe heeft niets anders nog gewerkt dus ik ben helemaal overtuigd!

Serena

Met een stevige longontsteking was het mijn eerste kennismaking met Breathe (Air).  Wat was dit fijn in een roller onder mijn voeten, op de borst, en in de diffuser. Meteen zoveel meer lucht, stond dag en nacht aan.

Echt een aanrader voor een Astma patiënt.

Marja

Ik moest voor een wortel kanaal behandeling waar ik toch wel heel erg tegenop zag… Op DE dag heb een ketting omgedaan met serenity en heb 2 en een half uur met mijn mond open gelegen zonder stress…

Mariska

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2020 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Nieuwe producten, aanbiedingen,tips en acties

Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief