Natuurlijk voor het gezin.nl

Citrus Bliss ™

Verkwikkende Samenstelling
Geschikt bij:

Citrus Bliss™ is een unieke en harmonieuze samenstelling en heeft natuurlijk reinigende, stimulerende en opbeurende eigenschappen. Het levendige, zoete en verkwikkende aroma verbetert direct je stemming en bevordert een positieve mindset.

 De belangrijkste eigenschappen zijn:

  • reinigt en zuivert de lucht
  • bevordert een positieve stemming 
  • helpt spanning en stress te verminderen  
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

De werking van Citrus Bliss™ voor...

Het lichaam

Citrus Bliss™ heeft vooral krachtige eigenschappen voor ondersteuning van het emotionele evenwicht. Maar ook voor het lichaam heeft deze samenstelling goede eigenschappen die de eetlust kan opwekken en kan ondersteunen bij eetstoornissen. En waar deze samenstelling ook verlichting kan geven is bij Mastitis (pijnlijke borsten).

Ook kan Citrus Bliss™ met de reinigende en ontsmettende eigenschappen worden gebruikt om de lucht te zuiveren en kan vermengt met water ook worden gebruikt om werkbladen en andere oppervlakten te desinfecteren. 

Met het frisse en zoete aroma is dōTERRA Citrus Bliss™ ook een heerlijke en 100% natuurlijke luchtverfrisser. 

.

De geest

Deze samenstelling van citrus essentiële oliën heeft zeer goede eigenschappen die ondersteunen wanneer men geen zin of energie heeft, op momenten dat men het leven als zwaar en lastig ervaart of bij een somber of moedeloos gevoel. Citrus Bliss™ helpt bij het terugvinden van motivatie en laat je levenslust weer oplaaien.

Citrus Bliss™ biedt ook een uitstekende ondersteuning voor de emotionele balans. Het heeft kalmerende, rustgevende en verkwikkende eigenschappen die erg goed kunnen helpen bij spanning, stress en depressie.  

Citrus Bliss™ stimuleert creativiteit door de verbinding met je innerlijke kind te herstellen of te versterken. Het helpt je weer te leven in overvloed en spontaniteit. Ook motiveert het je natuurlijke creativiteit gebruiken om beperkingen en onzekerheden vanuit het verleden los te laten. CitrusBliss™ brengt kleur terug in het leven en helpt zelfvertrouwen te herstellen waardoor jij jezelf weer wil, kan en durft te uiten. 

Citrus Bliss™ bevordert motivatie, spontaniteit, het innerlijke kind, zelfexpressie

Belangrijke negatieve emoties waarbij dōTERRA Citrus Bliss™ kan ondersteunen zijn: onzekerheid, ontmoedigt, moedeloos, somber, ongemotiveerd, stress, spanning, ochtend humeur en geblokkeerde creativiteit. 

Gebruik Citrus Bliss™

Gebruik drie tot vier druppels in een diffuser

1 of 2 druppels  aanbrengen op het lichaam (e.v.t. verdunt met gefractioneerde kokosolie)

Eén druppel in je handpalmen wrijven, kommetje van je handen om je neus maken en inhaleren

Aandachtspunten voor Citrus Bliss™

Bij gebruik op een gevoelige huid of op de huid van kinderen de olie altijd verdunnen (1:1 of meer) met een draagolie zoals gefractioneerd Kokosolie. 

Vermijd direct zonlicht of UV-licht tot 12 uur na gebruik van Citrus Bliss™ op de huid. Dit kan huidirritatie veroorzaken.

Aromatische beschrijving

Citrus, fris en zoet 

Ingredienten

Bergamot, Citroen, Clementine, Grapefruit, Mandarijn, Sinaasappel en Vanille

De producten van doTERRA vervangen geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning worden ingezet. Overleg het gebruik van essentiële oliën van doTERRA met je arts bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie. 

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Workshops

MAG IK JOU BINNENKORT OOK ALLES VERTELLEN OVER WAT ESSENTIËLE OLIË VOOR JOU EN JE GEZIN KUNNEN BETEKENEN?

De komende maanden geef ik door heel Nederland Workshops. Deze zijn informatief, praktisch en altijd gezellig. Bovendien zijn alle workshops gratis