Natuurlijk voor het gezin.nl

doterra Workshops

Kom gezellig langs of nodig ons uit bij jou thuis!

Workshops..het klinkt misschien wat “schools’ maar dat zijn ze zeker niet bij Natuurlijk Voor Het Gezin. Bij ons is elke workshop een echte beleving, altijd super interessant en een momentje even helemaal voor jezelf. 

Tijdens de workshops heerst er altijd een gezellige sfeer. Dit komt omdat iedereen wel een of meerdere interesses deelt en iedereen uiteindelijk voor hetzelfde komt: informatie over hoe jij en je dierbare fysiek en mentaal zo gezond mogelijk kunnen worden en blijven. Hierdoor ontstaat er direct leuk contact waarbij je anderen deelnemers veelal inspireert met jouw vragen. 

Verschillende soorten Workshops

Je kunt bij ons op verschillende manieren een workshop volgen: 

Sluit aan bij geplande workshop

1

Sluit gezellig aan bij een volledig door ons georganiseerde workshop. Je bent in je eentje van harte welkom maar uiteraard ook met meerdere personen. Kies een thema dat bij jou past en geniet van een leuke, informatieve bijeenkomst in een een informele en ongedwongen sfeer.

Zou je liever even één op één de mogelijkheden bespreken voor specifieke problemen van jou of je gezin? Hou dan de inloop dagen in de gaten of mail me. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Workshop bij jou thuis met jouw gezelschap

2

Nodig als gastvrouw/heer een aantal mensen uit die geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl of waarvan jij vermoed dat dōTERRA ook hun leven kan verrijken. 

Wij komen graag bij je langs en verzorgen een volledige workshop over een thema dat jij kiest. En bovendien ontvangt de gastvrouw/heer een mooi cadeau.

Liever één op één kijken naar ondersteuning voor jou en je gezin, dat kan ook. Mail me, dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Workshop bij ons op locatie voor jouw gezelschap

3

Heb je vrienden, familie of collega’s die je kennis wilt laten maken met dōTERRA maar heb je geen locatie? Geen probleem, maak dan gebruik van onze locatie. 

Nodig de mensen uit bij ons op de praktijk. Jij bepaalt het thema en wij verzorgen de rest. Als dank ontvang jij ook nog eens een leuk presentje

Vind je het fijner dat we met z’n 2’n de mogelijkheden voor jou en je gezin bespreken, dat kan ook. Mail mij je wensen en dan kijken we samen naar wat mogelijk is

Kies uit diverse workshops met verschillende thema’s. Er zijn workshops voor de eerste informatie over essentiële oliën tot verdiepende trainingen in toepassingstechnieken. Er is dus altijd wel een workshop die bij jou behoefte aansluit. Er is overigens geen specifieke volgorde die je moet volgen. Kies simpelweg het onderwerp dat jou het het meest aanspreekt en krijg de informatie die op dat moment voor jou het meest relevant is.

Heb je nog geen of weinig ervaring met essentiële olie dan zijn dit de workshops voor jou. We behandelen de basis over essentiële oliën en andere producten van dōTERRA. Je leert welke olie je waarvoor kunt gebruiken en wanneer je bepaalde producten het beste wel of niet kunt inzetten. 

Ook bespreken we hoe je dōTERRA effectief en makkelijk kan integreren in je dagelijkse routine. Of bijvoorbeeld hoe dōTERRA is te gebruiken in het dagelijkse huishouden.

Met deze informatie kun jezelf direct bepalen wat je nodig hebt en hoe je dit zelf op een veilige en effectieve wijze kan gebruiken.

Je bent al bekend met dōTERRA en de producten maar zoekt meer informatie over een specifiek onderwerp. In deze bijeenkomsten behandelen we onderwerpen zoals essentiële olie tijdens de zwangerschap, voor, tijdens en na het sporten, voor baby’s en kinderen, voor het managen van emoties, enz.

Of ben je opzoek naar nog meer verdieping? Denk dan eens aan een Aroma Touch™ Training. Hierbij leer je een specifieke toepassingstechniek die je prive zeer goed kan gebruiken maar ook heel waardevol is om inde zetten in bijvoorbeeld een schoonheidssalon of massagepraktijk.

Lijkt het je leuk om gezamenlijk iets te maken met de producten van dōTERRA neem dan eens deel aan een Make & Take Workshop.

In deze workshop leer je lekkere, handige en altijd 100% natuurlijke dingen maken met de producten van dōTERRA.

Wat dacht je van handige Kant&Klaar rollers van oliën die jij wilt, babydoekjes, badzout, scrub en nog veel meer. Bepaal zelf wat jij graag zou willen maken, stel direct je wens samen en neem ze na afloop direct mee naar huis. 

De workshops van Natuurlijk Voor Het Gezin bestaan zeker niet alleen uit zenden. Natuurlijk vertellen we over het betreffende thema maar er is altijd veel ruimte voor vragen en uiteraard om dōTERRA producten zelf te ervaren. We nemen in ieder geval alle, voor het thema relevante producten mee en vaak nog veel meer. Uiteraard kun je deze producten allemaal proberen want we weten dat het direct even iets kunnen uitproberen natuurlijk het aller leukste is :).

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim