Natuurlijk voor het gezin.nl

doterra Workshops

Gratis Online, makkelijk en interessant

Kies uit diverse dōTERRA Workshops met verschillende thema’s. Er zijn workshops voor de eerste informatie over essentiële oliën tot verdiepende trainingen in toepassingstechnieken. Hierdoor is er dus altijd wel een workshop die bij jouw behoefte aansluit. 

Workshops..het klinkt misschien wat “schools’ maar dat zijn ze zeker niet bij Natuurlijk Voor Het Gezin. Bij ons is elke workshop een echte beleving, altijd super interessant en een momentje even helemaal voor jezelf. 

Met veel passie delen we onze kennis, ervaring en tips over dōTERRA essentiële olie en het gebruik hiervan. Je leert jezelf en je dierbare op een natuurlijke wijze te ondersteunen bij het bereiken en/of behouden van een goede fysieke en mentale gezondheid.

Soorten doterra Workshops

Zoals je begrijpt zijn er op dit moment geen fysieke workshops. We hebben wel onze Online dōTERRA Workshops voor je uitgebreid. Je hebt nu meer  keuze uit data en soorten Workshops.

Ook kun je nog steeds een Workshop organiseren voor een groep vrienden, voor je collega’s of je vereniging of club. Ook deze Workshop word online gegeven maar dan in een besloten omgeving met alleen jullie groep. Hierbij zien en horen jullie elkaar en kunnen jullie tijdens de Workshop ook met elkaar chatten. 

Je kunt bij ons op verschillende manieren een workshop volgen: 

Sluit aan bij geplande workshop

workshops dōTERRA

1

TIJDELIJK ALLEEN ONLINE

Sluit gezellig aan bij een volledig door ons georganiseerde workshop. Je bent in je eentje van harte welkom maar uiteraard ook met meerdere personen. Kies een thema dat bij jou past en geniet van een leuke, informatieve bijeenkomst in een een informele en ongedwongen sfeer.

Zou je liever even één op één de mogelijkheden bespreken voor specifieke problemen van jou of je gezin? Hou dan de inloop dagen in de gaten of mail me. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Workshop bij jou thuis met jouw gezelschap

workshops dōTERRA

2

TIJDELIJK ALLEEN ONLINE

Nodig als gastvrouw/heer een aantal mensen uit die geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl of waarvan jij vermoed dat dōTERRA ook hun leven kan verrijken. 

Wij komen graag bij je langs en verzorgen een volledige workshop over een thema dat jij kiest. En bovendien ontvangt de gastvrouw/heer een mooi cadeau.

Liever één op één kijken naar ondersteuning voor jou en je gezin, dat kan ook. Mail me, dan kijken we samen naar de mogelijkheden

Workshop bij ons op locatie voor jouw gezelschap

workshops dōTERRA

3

TIJDELIJK ALLEEN ONLINE

Heb je vrienden, familie of collega’s die je kennis wilt laten maken met dōTERRA maar heb je geen locatie? Geen probleem, maak dan gebruik van onze locatie. 

Nodig de mensen uit bij ons op de praktijk. Jij bepaalt het thema en wij verzorgen de rest. Als dank ontvang jij ook nog eens een leuk presentje

Vind je het fijner dat we met z’n 2’n de mogelijkheden voor jou en je gezin bespreken, dat kan ook. Mail mij je wensen en dan kijken we samen naar wat mogelijk is

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2020 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Nieuwe producten, aanbiedingen,tips en acties

Mis niets en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief