Natuurlijk voor het gezin.nl

dōTERRA januari acties

Op deze pagina staan de acties voor de maand Januari. 

Door gebruik te maken van de maandelijkse acties kun je jouw dōTERRA collectie voordelig uitbreiden of aanvullen. Je krijgt namelijk veel korting en/of gratis producten bij een bestelling.

Kom je er niet helemaal uit of wil je weten wat voor jou persoonlijk de voordeligste manier is om te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je heel graag verder.  

dōTERRA januari acties

200 pv-punten actie

Bestel je deze maand tussen 1 -15 Januari voor 200 pv punten, dan ontvang je er de koning van de oliën, Frankincense twv €72,50 GRATIS bij! 

Dé olie voor onder andere een gezonde cellulaire functie, concentratie en ontspanning.

Lees meer over dōTERRA Frankincense

Product van de maand

Ontvang bij een lrp bestelling van 125 pv-punten tussen 1-15 Januari GRATIS de unieke tijdelijk verkrijgbare 5 ml Hinoki olie.

De essentiële olie Hinoki komt van het hout van de Japanse Hinoki boom. De olie heeft een kalmerende werking voor de huid en een rustgevend aroma. 

De olie heeft energetische eigenschappen om te troosten en te kalmeren, waardoor we bij hart- of zielenpijn weer de kracht weten te vinden om verder te kunnen gaan. 

De olie wordt in Japan vaak gebruikt in ontspannende baden en het hout wordt al eeuwenlang gebruikt voor de bouw van tempels.

 

Slim & Sassy Softgels

Ontvang de hele maand Januari 10% korting op de Smart & Sassy Softgels. Super handige capsules voor je maag en darmen. En die je na een feestelijke December maand super goed kunnen ondersteunen de balans in je eetpatroon te herstellen.

Smart & Sassy is ontwikkeld om het hongergevoel te controleren en overmatige calorie-inname te beperken. Tevens heeft de olie een kalmerende werking op de maag en zorgt voor een gezonde stofwisseling (metabolisme). 

Smart & Sassy Softgels bevatten dōTERRA’s gepatenteerde Smart & Sassy Active Samenstelling in een handige softgel. Deze blend bevat Grapefruit, Citroen, Pepermunt, Gember en Kaneel essentiële oliën. 

Lees meer over dōTERRA Smart & Sassy

dōTERRA Smart & Sassy Softgels

Verkoopprijs  € 44,33 – 10% = € 39,90

Voordeelprijs € 33,25 – 10% = € 29,93

Exercise Kit

Ontvang de hele maand Januari 30% korting op de losse verkoopprijzen en koop de dōTERRA Exercise Kit nu voor een spectaculaire prijs.

Sporten, we weten allemaal dat het goed voor je is, zowel fysiek als mentaal. Maar herken jij ook de drempel om te starten? Of die ‘Nhaaa.. vandaag even niet’ momentjes? 

Of je nu met sporten wilt beginnen of je sportieve levensstijl ook in 2020 wilt continueren, uiteindelijk moet jij het doen. Maar maak het makkelijker voor jezelf, hou het beter vol en boek betere resultaten met de 100% natuurlijke ondersteuning van dōTERRA. 

De Exercise Kit bevat een tube Deep Blue Rub, 15ml Copaiba olie en 15ml Pepermunt olie. Hiermee heb je dé perfecte combinatie van een natuurlijke energie boost, extra mentale motivatie en een versnelt lichamelijk herstel.

Lees meer over Deep Blue, Copaiba, Pepermunt

dōTERRA Exercise Kit

Verkoopprijs  € 97,67 (incl. korting)
Voordeelprijs
 € 73,25 (incl.  korting)

PV-punten 56

Bedtime Kit

Ontvang de hele maand Januari 30% korting op de losse verkoopprijzen en koop de dōTERRA Bedtime Kit nu voor een spectaculaire prijs.De Bedtime Kit brengt rust en kalmte voor het slapen gaan. Voeg deze  essentiële oliën toe aan je routine voor het naar bed om een rustgevende omgeving creëren, om zelf tot rust te komen en voor een betere nachtrust. 

De Bedtime Kit bestaat uit 5ml Romeinse Kamille, 15ml Bergamot, Serenity Softgels en een Kant & Klaar Roller met de Calmer samenstelling. De combinatie van deze oliën helpen om je te beter te kunnen ontspannen, om sneller in slaap te komen en om dieper te kunnen slapen. Hiermee heb je precies wat je nodig hebt voor een heerlijke en goede nachtrust.

Deze Kit is ook zeer geschikt voor kinderen. Op de pagina’s van de losse producten vindt je meer informatie over het gebruik bij kinderen en de eventuele aandachtspunten. 

Lees meer over Serenity, Romeinse Kamille, Bergamot, Calmer

dōTERRA Bedtime Kit

Verkoopprijs  € 126,- (incl. korting)
Voordeelprijs
 € 94,50 (incl.  korting)

PV-punten 67

Contact

  • 06-24213092
  • Kim@natuurlijkvoorhetgezin.nl
  • Edvard Munchweg 33, 1328 MB Almere

nieuwsbrief

Instagram

Facebook

You tube

Laat je inspireren via onze maandelijkse nieuwsbrief of social media…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

© 2019 Natuurlijkvoorhetgezin.nl

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Vrolijke groet, Kim

Workshops

MAG IK JOU BINNENKORT OOK ALLES VERTELLEN OVER WAT ESSENTIËLE OLIË VOOR JOU EN JE GEZIN KUNNEN BETEKENEN?

De komende maanden geef ik door heel Nederland Workshops. Deze zijn informatief, praktisch en altijd gezellig. Bovendien zijn alle workshops gratis